|
dla mnie najlepszy transfer to zawodnik pod tytułem"CHWYCIĆ WSZYSTKO ZA MORDĘ I GRYŹĆ TRAWĘ DO KRWI Z DZIĄSEŁ"!!!
Liczę na to że Maskant da im w kość na mase i potem zobaczymy efekty jak bedą leszczy objeżdżać w koło i wkręcać w trawę (OBY TAK SIĘ STAŁO).
Pierwszy ruch tego zawodnika już był: Brożki poszły (przy całym szacunku dla tego co w Wiśle zrobili) i lala bo pewnie mącili bąbelki Maskantowi w szklance. Lepiej było sie ich pozbyć niż nad nimi pracować bo brak mieli motywacji i w takim przypadku lepiej dla nich i dla klubu że odeszli.
W ich miejsce i tych co odeszli wcześniej przychodzą nowi i na moje nie gorsi a czy lepsi to pokaże czas. Na pewno lepiej będzie ich zmotywować bo są w nowym otoczeniu i mówią po nienaszemu. Nasi dostaja kase i maja w du.pie bo kasos na kontos i tak wpłynie - za LM mogli by dostać wiele wiecej ale jak nie widzieli na oczy tych pieniędzy to nie wiedza co tracą a swoje mają i H...
Jak dla mnie to Maskant wyrwał z pola chwasty a teraz będzie siał (pewnie że został jeszcze taki Łobo ale on mówi po naszemu i mu sie nie chce *100 i trudno go wystrzelić).
10000000000% dla Trenera i powinien też mieć poparcie z samej góry od Bosa!!! Na moje tego brakowało pewnemu trenerowi z Romanii:(:(:(:(:(i
pozdro
|