Wyświetl pojedynczy post
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 14:36
Drozd napisał(a):Wyświetl post
T
O kolego ci co mieli w dupie Polskę i dobro wspólne w cale nie mieli ciężko. Dlatego nie porównuj jednych z drugimi. Myślisz ze taki Cimoszewicz albo Kwaśniewski mieli ciężko?

Kaczyńscy nie obalili komunizmu, wiadomo powszechnie, że zrobił to Wałęsa sam.
A jaką masz pewność, że Kaczyńscy nie mieli dobra wspólnego w dupie? Znałeś Ich wtedy osobiście? Skąd wiesz jacy byli? Nic na 100% nie wiemy o Kaczyńskich, Tuskach itp. Jeśli chodzi o Cimoszewicza i Kwaśniewskiego, że mieli dobrze to zapewne masz rację. Choć ja i tak Ich wyżej cenię jako polityków niż obecnie rządzących. Przynajmniej Kwachu jako prezydent nie zawsze zgadzał się z SLD. Miał swoje zdanie.
Ja pamiętam jak Kaczyńskich Matka w jakimś wywiadzie dla gazety mówiła że bliźniaki nie bawiły się z równieśnikami, bo ci Ich nie rozumieli. Dla mnie to jest przejaw skłonności raczej aspołecznych.

Nie uważam, że Wałęsa sam obalił komunizm. Ale na pewno miał większy udział niż bracia Kaczyńscy.

ps: Bardzo się proszę, nie dziel Polaków na Patriotów(PiS) i nie patriotów(przeciwników PiSu). Nie masz takiego prawa. Kaczyński też nie ma.

Ja ani nie lubie PiSu, ani PO. Ale denerwuje mnie coraz bardziej Jarosław. O ile Lech był niezłym prezydentem, to Jarek dla mnie po katastrofie stracił kontakt ze światem. W sumie Tusk razem z kumplem Schetyną jest nie lepszy.