Wyświetl pojedynczy post
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 12:33
cortezz napisał(a):Wyświetl post
Obiektywna ocena? nie skrzywiona medialna propaganda? Ja nie ogladam TVN-u, rzadko ogladam TV, Ty natomiast masz skrzywiona rzeczywistosc poprzez Radio ktore ma ryja, TV Trwam i Dziennik.
Prosze mi dac dowod na uczciwosc Jarka, bo wg mnie jest on najbardziej falszywym politykiem w Polsce--> Koalicja z Lepperem Przykladow sa setki, ale wszystkie zapewne sa juz wytlumaczone w glowach PISomaniakow...
Gdzie sa te mieszkania, ktore Jarek tak uparcie budowal? Bo z tego co pamietam za rzadow PISu mieszkania w Polsce podrozaly o 200% w przeciagu kilku miesiecy!!!
Popatrz jak obracasz kota ogonem. Ja pisze ze przeszliscie pranie mózgu, a Ty odpisujesz ze dobrze zauwazylem iz nie perzeszliscie go...
To może wytłumaczysz dlaczego tak nienawidzisz Kaczyńskiego? To nie powinno stanowić problemu.

Chcesz dowodu na uczciwość Jarka? Proszę bardzo. Zarzucasz mu koalicję z Lepperem, a on żeby do takiej koalicji nie doszło złożył wniosek o samorozwiązanie sejmu kilka miesięcy po wygranych wyborach. PO wniosek odrzuciło wraz z Samoobroną i SLD. Dlatego pretensje o premiera Leppera mozesz mieć do Tuska.

Może jakiś faktyczny przykład nieuczciwości Jarka porównywalny z umorzeniem pół miliarda kary dla J&S.

Proud napisał(a):Wyświetl post
A który z obecnych liderów partii politycznych się w tych czasach nie wychował?

Przecież nie tylko On miał ciężko.
Niedługo tu ktoś napisze, że tylko Kaczyńscy obalili komunizm we dwóch.
O kolego ci co mieli w dupie Polskę i dobro wspólne w cale nie mieli ciężko. Dlatego nie porównuj jednych z drugimi. Myślisz ze taki Cimoszewicz albo Kwaśniewski mieli ciężko?

Kaczyńscy nie obalili komunizmu, wiadomo powszechnie, że zrobił to Wałęsa sam.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 31.01.2011 o godz. 12:40.
Hej Nasz TS !!