Wyświetl pojedynczy post
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 10:23
-Ja tam w Basałaja od samego początku nie wierzyłem - przyszedł i w ciągu swoich pierwszych dwóch tygodni pracy - sprzedał Marcelo i Głowackiego - jak dla mnie to bajkopisarz, który kolejną przygodę z Wisłą skończy przed końcem sezonu jak gra i wyniki będą wyglądały tak jak te w sparingach. W lecie nasprowadzaliśmy zawodników którzy albo są za słabi na Wisłę walczącą o MP albo zawodników mających za sobą lata świetności. A teraz przyjdzie Melikson (mam nadzieję) i bramkarz z buraczanej ligi i trener dostanie ultimatum że ma wygrać MP - to już teraz powinien zrezygnować bo ta kadra w najmniejszym stopniu nie jest na to gotowa - zawodnicy tzw. martwe dusze biegające po boisku etc...
-Tym bardziej że latem będziemy zmuszeni do kolejnej rewolucji kadrowej (wypożyczenia, koniec kontraktów) a mając na uwadze jakimi środkami finansowymi po sprzedaży tylu zawodników co w ostatnim półroczu dysponujemy kolejny raz kluczowe pozycje nie zostaną należycie obsadzone - budowa to inwestycje z tego co się zarobiło a nie zarabianie - obecnie to nie mamy w kadrze wyróżniającego się zawodnika choćby jednego na poziomie średnim - europejskim.
Ostatnio edytowane przez Lucas.B : 31.01.2011 o godz. 10:32.
Odpowiedz cytując