Wyświetl pojedynczy post
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 01:38
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Coś czuje, że wiem kto będzie w następnym sezonie grał w parze z Jailensem w następnym sezonie, szykuje się kolejny wielki powrót Przy dzisiejszym "pokazie" Głowackiego z Fenerbache, Glik wygląda na Boga futbolu, naprawdę. Nie widzę możliwości żeby jeszcze dostał swoją szansę po tak beznadziejnym meczu jakim niewątpliwie był dla Arka ten dzisiejszy występ. Z drugiej strony Korkmaz kontuzjowany, więc kibice z Trabzonu będą być może mieli jeszcze wątpliwą dla nich przyjemność zobaczenia Głowy w kolejnych spotkaniach, chyba że dadzą szansę młodemu Mustafie, co wykluczone nie jest.
I co kolego dalej uważasz że polska liga jest bardzo mocna? Bo coś mi się wydaje że mam rację ,że to że Lech tak daleko zaszedł to po prostu duży przypadek.

Zobacz co mówi Hajto, Gilewicz czy inni nasi kopacze, co na zachodzie grali o polskiej lidze. Zobacz co mówi Paljic ... Jesteśmy delikatnie mówiąc w dupie i dobitnie się o tym co roku przekonujemy. To co widzieliśmy dziś, w czwartek, z Karabachem, z Levadią, Valerangą czy Tibilisi to nie była kpina tylko niestety rzeczywistość. I mówię to nie żeby komuś dogryźć tylko ze smutkiem, bo naprawdę nie wiem czemu Wisła od tak dawna nie potrafi nic konkretnego zagrać z przeciętnymi europejskimi zespołami.
Odpowiedz cytując