Wyświetl pojedynczy post
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 00:17
cortezz napisał(a):Wyświetl post
1.Chesz sie licytowac na oszolomow? smieszne!!!! Ja w przeciwienstwie do ciebie nienawidze jednych i drugich Ty natomiast probujesz mi udowodnic ze Ci spd znaku PIS sa OK...

W którym miejscu napisałem że są OK? A licytację ty zacząłeś.

2.Widze ze Ty i Tobie podobni nie umiejac poradzic sobie w dyskusji uzywacie ulubionego slowa: TROLL
Ja Cię tak nie nazwałem, aczkolwiek patrząc na Twoje wypowiedzi coraz bardziej się skłaniam że nie interesuje Cię merytoryka wypowiedzi, a jedynie lżenie po PIS-uarach. Bo Pis jest zły i basta.

3. Piszesz ze PIS juz nie rzadzi juz od 3 lat, ok ale jest w opozycji i ciagle szuka zaczepki, popatrz jak oni prowadza polityke, kiedys wspomniane juz krzyze , aborcje, szukanie wszedzie czerwonych, a teraz wciskanie ciemnoty o zamachu smolenskim...
No zaraz, odpowiedz mi krótko (tak lub nie) :
1. Czy to PIS postawił krzyż pod Pałacem Prezydenckim?
2. Czy PIS w ostatnich 3 latach próbował coś zmienić z ustawą aborcyjna?
3. Czy PIS w ostatnich 3 latach inicjował jakąś ustawę związaną z czerownymi, dekomunizacją lub ogólnie prześladował biednych UB-ków?
4. Czy któryś z polityków PISu komuś wciskał że to był zamach? Czy może tylko nie wykluczają tej możliwości, tak jak chociażby polska prokuratura? Jeżeli znasz wypowiedź polityka Pisu który mówic że to był na pewno zamach - to proszę o cytat. Ja znam tylko wypowiedź polityka PO który twierdził że najbardziej prawdopodobną przyczyną katastrofy był pijany LKaczyński...
A może ciemnotą jest wciskanie przez PO że raport jest OK + wypowiedzi Nałęcza że Rosjanie razem z Kaczyńskim wszczynają wojnę polsko - polską?

4.czemu nie krytykuje Tuska? bo piszemy o kaczynskim i wy tutaj sobie wszyscy lizecie fiuty na jego czesc. a ja chcialem wam tylko zwrocic uwage ze nie jest tak kolorowo jak wam sie wydaje. przepedziliscie z tego pokoju wszystkich przeciwnikow politycznych i utwierdzacie sie w przekonaniu jak to Tusk zameldowal putinowi wykonanie zadania smieszne to jest
tu piszemy ogólnie o polityce, a nie o Kaczyńskim, jak chcesz sobie pobluzgać na Kaczyńskiego czy jakiegokolwiek innego polityka to załóż sobie temat "Bluzgi" i tam " liżąc fiuty" wraz z innym podobnym tobie osobnikami wspólnie sobie pobluzgajcie

5.Zalinkuje jak znajde, teraz nie mam czasu szukac...
poczekam...

6. Jestem apolityczny i z zalozenia nielubie wszystkich politykow, ale tych z PISu nienawidze. nie chce mi sie tutaj rozpisywac o szczagolach. z checia porozmawialbym kiedys przy kufelku piwa, ale przypuszczam ze to nie mozliwe...
co to jest apolityczność? "postawa obojętności wobec aktualnych zagadnień politycznych polegająca na odrzuceniu udziału w życiu politycznym, co przejawia się np. w nieuczestniczeniu w wyborach bądź referendum czy zaniechaniu działalności związanej z polityką"
Gdybyś był apolityczny, PIS i cała reszta sceny politycznej byłaby Ci obojętna, nie wypowiadałbyś się też tutaj jako osoba nie zainteresowana polityką. Więc nie jesteś apolityczny - jesteś pisofobem, który z nienawidzi pisu choć nie potrafi merytorycznie tej nienawiści uzasadnic.

7. Wiem jak to bylo w czechach, ale jak widzisz umieli sobie z tym poradzic. u nas tez mogli, ale wiesz czemu tego nie zrobili? Bo kazdy chcial kupczyc teczkami i wykorzystywac je do wlasnych celow... trzebabylo rozliczyc wszystko odrazu, a jesli sie tak nie stalo spalic wszystko w piz...du. I zaczac patrzec do przodu a nie cale zycie ogladac sie za siebie, bo to niczemu dobremu juz nie sluzy.
Jeżeli wiesz, to czemu piszesz że tam była gruba kreska? Właśnie m.in. dlatego Czechy stoją dużo lepiej od nas - nie dlatego że jak piszesz, tam nie było dekomunizacji, tylko dlatego że się odbyła. Czy masz więc odwagę przyznać, że bracia K którzy nawoływali na początku lat 90-tych do dekomunizacji mieli jednak rację i wcale tym nie szkodzili

Apeluje po raz kolejny o ZAMKNIECIE TEMATU!!!!!!!
Czyli zupełnie nie interesujący się polityką apolityczny osobnik wzywa do zamknięcia tematu politycznego. To coś jak eunuch nawołujący do zakazania prokreacji. Do czego to dochodzi...
Ostatnio edytowane przez BBudowniczy : 31.01.2011 o godz. 00:20.