Wynik boli i to bardzo, no ale cóż - takie miałem przeczucia, że może być źle, po sprzedaży Brożka nie mamy kim straszyć... Liczę na Genkowa, że go zastąpi bo jak nie to nie będzie różowo. Poza tym Kev i Siwakow dopiero dołączyli do zespołu - trzeba się zgrywać. Nie wiem po co w ogóle Kowalski u nas jeszcze gra ten chłop powinien już być dawno odstrzelony.
Wiadomo, sparing to sparing, widać, że nasi byli bardzo ociężali, ale 4:0 jednak boli. Myślę, że z czasem będzie lepiej, ale mam jednak przeczucia, że sprzedaż Pawła kosztowała nas mistrzostwo Polski, teraz jest dużo zmian, przetasowań, bardzo bym się zdziwił jakby ta drużyna zaskoczyła od razu... raczej spodziewam się kiepskich wyników na początku rundy a im dalej w las tym powinno być lepiej.
Zobaczymy jak będzie ja nadal twierdzę, że przy tym stanie personalnym powinniśmy skończyć w pierwszej trójce i w następnym sezonie jak już się ta drużyna trochę zgra zostaniemy mistrzami ;-)
Serce chciałoby mistrza już teraz zaraz

I Ligę Mistrzów też

No ale cóż, wszystko zweryfikuje boisko, jak wystartuje liga (już się nie mogę doczekać!)