Wyświetl pojedynczy post
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 23:22
fialo napisał(a):Wyświetl post
Te same dzieci neo będą na rękach nosić Siwakowa i Jaliensa jak tylko zagrają kilka dobrych meczy. Jak uważasz taki ryk i lament po przegranym sparingu za trzeźwą ocenę, to chyba sam aktualnie jesteś z trzeźwością na bakier.
pisząc " narzekanie dzieci neo" zacytowałem użytkownika gianbuffona tak w ogóle. -.-
Ja nie mówię, że Wisła piłkarsko jest do dupy i w lidze będziemy dostawać baty etc.
Tylko trochę mnie martwi, że przegrywamy z Valerengą 4:0.
Myślę, że dokonujemy ciekawych transferów i to może wypalić.
Ale możemy być też świadkami kolejnej kompromitacji w pucharach (jeśli się zakwalifikujemy)
Jestem dobrej myśli i mam nadzieje, że przychodzący do nas Genkow nie będzie piłkarzem pokroju Hristova.
Prawda jest taka, że w obu meczach brakowało nam typowego egzekutora kogoś kto by wykańczał akcję.
Tak naprawdę graliśmy bez napastnika. Żurawski jest zupełnie bez formy, a Rios to w sumie nie wiadomo kto to jest. Skrzydłowy, napastnik(?).
W pierwszej połowie zagraliśmy bardzo dobrze. Wynik był kompletnie niesprawiedliwy. Zasługiwaliśmy nawet na wygraną. W ofensywie było całkiem dobrze. Stwarzaliśmy sobie tam jakieś sytuacje tylko brakowało wykończenia. Natomiast tragicznie wyglądała obrona. Po raz kolejny dochodziło do sytuacji w której piłkarz drużyny przeciwnej miał zajebi*cie dużo miejsca...
Brakowało mi też rozgrywającego. Garguła jest cieniem samego siebie sprzed kilku sezonów. O Jirsaku nie wspominając.
Mam nadzieje, że jak najszybciej dołączy do nas Melex może jego przyjście coś zmieni.
Odpowiedz cytując