cortezz napisał(a):

A co powiesz np na to :
http://www.youtube.com/watch?v=kdPsjYtMEsM
? Jakie to ma znaczenie w dyskusji? Po prostu piszesz bzdety o tym że Kaczyński się spóźnił o godzinę na feralny lot i nie potrafisz tego w żaden sposób udowodnić. Dodatkowo twoje zachowanie faktycznie może wskazywać na trollowanie :
"Osoba stosująca trollowanie zwykle reaguje wrogo zarówno na próby uspokojenia dyskusji, jak i agresywne reagowanie na jego zaczepki, zaś merytoryczna zawartość dyskusji ma dla niego znaczenie tylko o tyle, o ile rozpala w dyskutantach negatywne emocje i przyczynia się do kontynuowania sporu"(za wiki)
cortezz napisał(a):

|
Co do tuska, uwierz mi ze mam go gdzies, ale jak slysze czym sie zajmują nasze rzady na zele z tym Pissowskim to mnie skreca...
|
Ale pis już nie rządzi od ponad 3 lat....Czemu nie pokrytykujesz Tuska?
cortezz napisał(a):

|
Krzyze w szkolach, aborcja, ciagle zaostrzanie kar za wszytko, ciagla dekomunizacja,.... a ch...j mnie i wiekszosc obywateli interesuje cos calkiem innego... a mianowicie sytuacja ekonomiczna naszego panstwa, a dzieki temu i moja osobista. Placimy tyle podatkow i na co to idzie? Miedzy innymi na ciagle klotnie tych kurdupli kartofli i innych oszolomow. Oni zyja za nasze pieniadze i smieja sie nam w twarz!!!
|
Na co idą te pieniądze ? Zapytaj rządzącą PO...
cortezz napisał(a):

|
A co do Tuska to sam slyszalm jak wszyscy z twojej ulubionej partii nazywali go zdrajca i posadzali o brak honoru, sam guru sekty o nazwie PIS go tak nazwal, wiec dziwie sie ze tego nie slyszales, bo jak widac jestes sympatykiem tej sekty...
|
Mógłbyś gdzieś zalinkować z tym zdrajcą? Jeśli chodzi o określenie o braku honoru, to na pewno jest to łagodniejsze niż mówienie o kurduplu, chamie i kartoflu - nie widzisz różnicy? Jeśli chodzi o sektę - nie wolno mi się na ten temat wypowiadać - wiesz mogliby mnie wyrzucić albo i coś gorszego, wiesz sekta Pisu bywa okrutna
cortezz napisał(a):

A tak nawiasem mowiac to ja zawsze jestem apolityczny ale krew mi sie gotuje kiedy widze oszolomstwo i takie zaslepienie... Zwykly wypadek a od roku slysze o jakims zamachu, walki o krzyz wielka klotnia , podzelony narod przez naczelnego oszoloma!!!
Wystarczy ze kloca sie w sejmie, za to im placa z naszych kieszeni z reszta, wiec proponuje zeby zamknac ten temat, po co mamy sie klocic. Idąc na mecz nie interesują mnie preferencje polityczne... wiec tu niech bedzie to samo... ZAMKNAC TEMAT i bedzie po klopocie...
|
Jeżeli jesteś apolityczny, to dlaczego jedziesz i wyzywasz tylko jedną partię? Jeżeli polityka cię nie interesuje, to po prostu przestan udzielać się w tym temacie - nikt cie nie zmusza, a inne osoby które trochę lepiej się orientują w temacie nie będa musiały tracić czasu na "dyskusję" z tobą. Po prostu - NIE WCHODŹ TU i będzie po kłopocie.
cortezz napisał(a):

|
W czechach podkreslili wszystko gruba kreska i zajeli sie gospodarka, zobacz jak jak daleko nas zostawili z tylu... i jak myslisz czyja to wina? Bo ja mysle ze przedewszystkim wlasnie przez takich ludzi jak bracia K. To oni sa mistrzami w skloceniu polskiego spoleczenstwa... To przez nich nasze rzady ciagle zajmuja sie sprawami najmniej waznymi.
|
I kolejny raz wypowiadasz się na tematy o których nie masz zielonego pojęcia - poczytaj sobie poniżej o tym jak to było w Czechach :
http://www.money.pl/archiwum/wiadomo...,0,215132.html
"W październiku 1991 roku w ówczesnej Czechosłowacji zaczęła obowiązywać ustawa zabraniająca przez 5 lat zarówno SB-kom i ich współpracownikom, jak i przedstawicielom komunistycznej nomenklatury pełnienia ważniejszych funkcji w instytucjach państwa i ubiegania się o nie.
Każda osoba pełniąca lub starająca się o wymienioną w ustawie funkcję w organach kierowniczych państwa, w wojsku i policji, służbach specjalnych, publicznym radiu i telewizji, w spółkach z udziałem skarbu państwa, a także o pracę w zawodach prawniczych (sędziowie, prokuratorzy, notariusze) musiała wystąpić do MSW o zaświadczenie lustracyjne.(...)Otrzymanie negatywnego zaświadczenia lustracyjnego oznaczało dla pracodawcy obowiązek zwolnienia takiego pracownika w ciągu 15 dni, chyba że wcześniej stosunek pracy został rozwiązany za porozumieniem stron. Od decyzji komisji można było się odwołać do sądu w ciągu dwóch miesięcy od wydania zaświadczenia."