Wyświetl pojedynczy post
TSWojtas
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 22:43
cortezz napisał(a):Wyświetl post
Piszesz o krzyzach w szkolach i powiem Ci ze to mnie ch..j obchodzi poniewaz kto chce to ma krzyz w sercu i nie musi on wisiec na scianie

Opodatkowac narkotyki i domy publiczne. bedzie zdrowiej i panstwo zarobi brakujaca kase, a i zaoszczedzi, poniewaz nie bedzie potrzebne tyle darmozjadow z policji.
Pozbawimy glownych dochodow panow spod znaku przestepczosci zorganizowanej. jak widac same korzysci, ale tak sie nie stanie bo hipokryci dalej nam beda wmawac ze to dla naszego dobra, liczac lewa kase od tychze panow spod wyzej wymienionego znaku!!! A Ci panowie to ci sami ktorych nazywasz czerwonymi ze sluzb, i oni wykladaja kase na kampanie wyborcza tych co maja rzekomo z nimi walczyc...

a Pan Jaruzelki i Kiszczak nie obchodza mnie wogole...idac Twoim tokiem rozmowania to moze rozliczmy Anglikow , francuzow i amerykanow za to ze wepchneli nas w lapska komunistow...
Z krzyżem bardziej chodzi mi o laicyzacje społeczeństwa i możliwy w związku z tym napływ róźnej maści ciapatych,muslimów i nigrów czyli multikulti.

Też jestem za opodadkowaniem i legalizacją powyższych instytucji - pełna zgoda.

Co do generałów nalezało juz w 89 przeprowdzić egzekucje i byłoby po sprawie - co do rozlicznia innych narodów za zdrade Polski powinien płynąć jeden wniosek - NATO i tak Nas poświęci jak bedzie miało taki interes więc trzeba liczyć tylko na siebie.

aleksander buksa - prostytutka bez Honoru