Wyświetl pojedynczy post
Baala
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 21:03
Powiem to samo co po pierwszym sparingu: To jest aktualna siła Wisły.

Po tym sparingu można być jednego pewien jeśli ktoś myślał że Garguła i Żurawski po treningach u Maskaanta wrócą do dawnej formy to widać że nie nigdy już nie wrócą do dawnej formy. Patrząc na Maćka płakać się chciało jakby ktokolwiek powiedział dla jakiegoś fana traktorzystów ile on goli w lidze strzelił to chyba umarłby ze śmiechu.

Łobodziński to ooo Jeeeezuuuuusie jaki on jest fatalny.
Kowalski już przed sezonem mówiłem i apelowałem żeby go z Piasta nie sprowadzać, że druga liga to jego poziom, że w tym Piaście był jednym z najgorszych piłkarzy, że Glik to przy nim profesor. Paru mnie oczywiście wyśmiało.
Boki obrony tu przemilcze bo nie widziałem. Absolutnie potrzebujemy dwóch bocznych obrońców, a jeśli ktoś twierdzi inaczej to szybciutko do psychiatry.
Iwan też najlepiej skomentował naszą ofensywe: W Wiśle jest za dużo zawodników którzy się boją starcia fizycznego (Żuraw, Garguła, Jirsak, Łobodziński) Jak oni widzą że ktoś mże ich kopnąć to wolą od razu oddać piłkę. To jest aż 4 zawodników, a jak my atakujemy z taktyką Maskaanta to właśnie tylu jest tych zawodników maksymalnie z przodu. Czyli de facto nie ma nikogo. Ewentulnie sam Kirm czy sam Małecki.

Nowi slabo ale jeszcze nie oceniam bo są prosto z samolotu.

Tej drużynie trzeba jeszcze 4-5 graczy by coś prezentowała. Bo póki co jesteśmy dalej słabsi od drużyny która się skompromitowała z Levadią.

Acha najważniejsze LIGA RUSZA ZA MIESIĄC. To wbrew niektórym, szybko zejdzie.
Ostatnio edytowane przez Baala : 30.01.2011 o godz. 21:06.
Odpowiedz cytując