Wyświetl pojedynczy post
X-Ray
Senior Member

Od: 10.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 19:58
Ludzie ogarnijcie się! Bo aż nie wiem czy się śmiać czy płakać jak czytam te herezje które niektórzy wypisują. Wisła nie gra źle, w porównaniu z poprzednim sparingiem jest na pewno o wiele lepiej i to powinno cieszyć. Sivakov oraz Kew grają słabiutko nie ma co ukrywać, ale przecież oni przed chwilą zaczęli z nami trenować, nie przypominam sobie aby Marcelo wraz z pierwszym meczem był naszym najlepszym ogniwem. Dajcie chłopakom trochę czasu na ogranie się, na poznaniu stylu Wisły (tak wiem my tego stylu to chyba ostatnio nie mieliśmy), oceńmy tych graczy za dwa miesiące po kilku spotkaniach ligowych a nie po 45 minutach. Co do pozytywów to na prawdę podoba mi się gra Bunozy, walczy na całej długości boiska, aktywny w ofensywie. Przypomina mi jego postawa trochę grę Gerarda Pique w niektórych meczach Blaugrany. Poza grą Gordana podoba mi się również Kirm, tylko że niestety nie ma wsparcia. Liczę że w drugiej połowie na boisku zobaczymy Patryka Małeckiego. Riosa i Gargułę i przynajmniej bramkę honorową strzelimy.
Wiślacki kumplu, wpadnij na mój profil na Twitterze - TUTAJ.

Cytat:
Głupia kobieta myśli „grubas, ciągle pije piwo”. A mądra zastanawia się, skąd on ma na to piwo.
Odpowiedz cytując