Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 17:06
Brozek w ogole od kilku dobrych lat w FMie cienko przedzie.
Legia ma ten plus ze jest Borysiuk,Rybus,Kucharczyk,Szumski,Rzezniczak i Zyro - Kazdy z tych zawodnikow konczy w dobym klubie. Z naciskiem na Rybusa i Szumskiego. W Wisle pewnie tez sa tacy zawodnicy, ale jednak zadnego nie widzialem pozniej w jakims wiekszym klubie. Chyba jedynie Malecki i Boguski.

Jesli chodzi o napastnika to ja kupuje mlodych Ukraincow i Finow/Szwedow. Oczywiscie trzeba miec ogromna baze i wiekszosc lig wlaczonych ( nie musza byc wszystkie grywalne ).

Kiedys zawsze zatrudnialem Wanderleya bo to przekozak w ataku ( tyle ze 1M Ojro ), a teraz kupilem za 500k z Chicago Fire Johna Collinsa ( ktory ma za soba debiut w reprezentacji Holandii ) i wypozyczylem z MC
Guidettiego, tyle ze nie dalo sie go kupic bo gdy tylko wrocil do Anglii to go Barcelona kupila. Warto jednak go wypozyczyc bo ten 18 latek w naszej lidze strzela gola za golem.
Polecam tez Juniora Moraesa z Glorii Bystrzyca. Zawodnik nie powala statami, ale po 2-3 latach niszczy system w naszej lidze

Najlepszym jednak zawodnikiem, ktorego mozna zatrudnic juz na samym poczatku gry jest moim zdaniem Dzmitry Verkhovtsov z Naftana Novopolock, ten reprezentant Bialorusi przyszedl do mnie do Legii zakupiony za 1M Ojro, a po sezonie jego wartosc wzrosla do 4 milionow i jest na oku MU,Chelsea,Real Madryt i Juventusu.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując