Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 16:50
AgresywnyChomik napisał(a):Wyświetl post
@wolfy

Niezwykle trafne porownanie z ta Arka normalnie jak lysy grzywka...

Nie wiem jak Ty ale ja dobrze pamietam tuptanie Glowackiego przed rzutami wolnymi i karnymi ktore chlopak strzelal bo nikt inny w druzynie nie chcial badz nie potrafil uderzyc. Balony grane na wysokiego i skocznego Marcelo to akcje cwiczone niczym bramka Radomanovica z Korona. Nikt nie ujmuje Glowackiemu i Marcelo ich klasy ale umowmy sie ze sytuacja gdzie stoper jest najlpeszym strzelcem druzyny swiadczy przede wszystkim o beznadziejnosci ofensywy.
To były często wyjścia wymuszone indolencją naszej ofensywy, ale to nie zmienia faktu, że mieli oni jakieś tam umiejętności piłkarskie. Taki Marcelo to mógłby spokojnie zostać w naszej lidze napastnikiem.
A porównanie z Arką jak najbardziej na miejscu, bo co szkodzi ich stoperom pomóc trochę w ofensywie? Chyba tylko brak umiejętności

Uran235 - świetna analiza, od tego od dłuższego czasu zmierzałem. W poprzednim okienku też pokemony miały radochę, bo tylu kupiliśmy, ale żaden nie zwrócił uwagi jakich i na jakie pozycje. Teraz jakość jest lepsza, nie ma też na szczęście kompromitujących testów półamatorów z nadwagą, ale braki są bardzo poważne.
To jest takie zabawne myślenie: "XXX może grać na lewej/prawej obronie". No, ja też mogę, tyle że minie mnie cała liga z Krzywickim na czele (w jego przypadku - jak nie zgubi gdzieś piłki po drodze albo nie potknie się o własne nogi, ale zawsze).
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.01.2011 o godz. 17:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując