Acapelo napisał(a):

jeżeli Boukhari byłby za darmo to jakiś niski kontrakt ok... jest dość medialny, ale do reszty mnie nie przekonasz:
Rios- nie jest dla nas więcej wart niż 350tys Euro (takie piłkarza to za więcej owszem ale mogą płacić kluby z zachodu) poza tym w naszej taktyce nie bardzo jest dla niego miejsce= jak dla mnie odchodzi niezależnie co będzie wyczyniał w tej rundzie
Żurawski- legenda klubu ale obecnie zupełnie bezproduktywna, jego decyzja, ale moim zdaniem lepiej żeby odszedł
Branco- przedłużenie kontraktu na obecnych zasadach nie ma sensu(chyba że jego podstawa to 100k a 100k dostaje w wejściówkach), a pewnie ktoś go zatrudni na takich zasadach zagranicą, dlatego pewnie sam nie będzie chciał zostać po otrzymaniu naszej nowej skorygowanej oferty
Łobodziński- on nie odejdzie więc szkoda robić złą atmosferę wokół niego. Musielibyśmy się chwytać niemiłych rzeczy typu uporczywe gwizdy itp. Tego bym nie chciał. WIĘC dajcie MU SPOKÓJ może na coś się przyda, bo inaczej napewno się nie przyda.
Boguski- mam nadzieję, że na następną rundę pójdzie na wypożyczenie. Będzie potrzebował regularnej gry a wątpię żeby ją miał u nas. Ma jeszcze długo kontrakt i moim zdaniem to by był najlepszy krok dla niego, a Stanowi dałby ten ruch troszkę oddechu w kwestii finansów.
Jirsak- ja jestem kontrowersyjny, ale chłopak trenuje solidnie i nie narzeka jak siedzi na trybunach. Moim zdaniem słono zapłaciliśmy i ja bym nawet przedłużył z nim kontrakt do 30 niech u nas pogra a potem sobie pójdzie bo kasy za niego dobrej nie dostaniemy.
|
Przecież ja nie twierdzę, że oni wszyscy powinni zostać, ale by dać im szansę przez nadchodzącą rundę, a nie by już teraz twierdzić że wszyscy do odstrzału i powinni odejść. Poza tym kwestie ewentualnego wykupienia i kontraktów powinny zapaść pod koniec rundy wiosennej, byśmy mogli zobaczyć jak sprawują się ci zawodnicy po przepracowanym okresie przygotowawczym.
Natomiast co do Łobodzińskiego, Boguskiego i Jirsaka. Łobo można ewentualnie zatrudnić na budowie stadionu jak dla mnie, może pomoże chociaż tam.
Boguski - owszem, wypożyczenie to byłaby dobra opcja, zwłaszcza po kontuzjach które go trapią.
Jirsak - wierzyłem w niego do początku sezonu, gdy jeszcze trenerem był Henio, bo w sparingach sprawował się nieźle, ale ile można...