westersyl napisał(a):

Twoje założenie jest nie ma miejscu bo według mnie są tą transfery robione z glową i nie są to zawodnicy z przypadku. Nie widzę powodów aby z góry zakładać że ktoś na pewno się nie sprawdzi.
Murinho za stosunkowo nie wielkie pieniądze w Interze sciągnął zwodnika do każdej formacji i każdy z nich miał ogromny wpływ na jeden z najlepszych sezonów w historii tego klubu. Chciałbym aby Kew był naszym Lucio, Melikosn naszym Snejderem a Genkow naszym Milito i głęboko w to wierzę że wszyscy trzej będą stawnowić o sile tej drużny. Nawet możemy dostrzec analogię jeśli chodzi o wiek bo Murinho również nie ściągał młodych zawodników. Mam nadzieję, że pani prezes z Izarela puści w końcu Meliksona bo robi teraz temu chłopakowi krzywdę.
Jedynie może ten Shivakow nie powalił mnie na kolana. Jeśli on ma rywalizować z Sobolem o miejsce składzie, a przy założeniu, że Radek będzie grał tak jak chociażby z Legią to Sivakow będzie mógł sobie dopisać do swoich statystyk to, że nie poradził sobie w Polsce i wróci z podkulonym ogonkiem nawet nie do Cagliari lecz na Białoruś. Oczywisice życzę mu aby grał na tyle dobrze aby wywalczył sobie miejsce składzie na jakiej kol wiek pozycji.
|
Ja tam wierzę w Shivakova. Białoruś ma obecnie zdolne pokolenie piłkarzy a i Radek już lepszy nie będzie. Latka lecą. Zresztą Shivakow w reprezentacji juniorskiej grał też na boku pomocy i rozgrywał. Ja tam lubię jak pozyskujemy pilkarzy mlodych przed 23 rokiem życia jak Rios czy Shivakov bo takim jeszcze się chce i jescze mogą zrobić krok do przodu. Osobiście najbardziej czekam jednak na transfer Maora a nasze władze chyba zapadły w sen zimowy bo od kilku dni cisza w eterze

. Dodam , że nieco mnie to niepokoi

.