Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 10:54
Cytat:
Zresztą na pewno niektórzy zawodnicy się nie sprawdzą.
Twoje założenie jest nie ma miejscu bo według mnie są tą transfery robione z glową i nie są to zawodnicy z przypadku. Nie widzę powodów aby z góry zakładać że ktoś na pewno się nie sprawdzi.
Murinho za stosunkowo nie wielkie pieniądze w Interze sciągnął zwodnika do każdej formacji i każdy z nich miał ogromny wpływ na jeden z najlepszych sezonów w historii tego klubu. Chciałbym aby Kew był naszym Lucio, Melikosn naszym Snejderem a Genkow naszym Milito i głęboko w to wierzę że wszyscy trzej będą stawnowić o sile tej drużny. Nawet możemy dostrzec analogię jeśli chodzi o wiek bo Murinho również nie ściągał młodych zawodników. Mam nadzieję, że pani prezes z Izarela puści w końcu Meliksona bo robi teraz temu chłopakowi krzywdę.

Jedynie może ten Shivakow nie powalił mnie na kolana. Jeśli on ma rywalizować z Sobolem o miejsce składzie, a przy założeniu, że Radek będzie grał tak jak chociażby z Legią to Sivakow będzie mógł sobie dopisać do swoich statystyk to, że nie poradził sobie w Polsce i wróci z podkulonym ogonkiem nawet nie do Cagliari lecz na Białoruś. Oczywisice życzę mu aby grał na tyle dobrze aby wywalczył sobie miejsce składzie na jakiej kol wiek pozycji.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 30.01.2011 o godz. 11:05.
Odpowiedz cytując