wiślak 86 napisał(a):

I co ja widzę że skoro januszy jest więcej na reprezentacji to oni mają mieć jakieś przywileje w młynie? Zrozum my tu dyskutujemy o jednym sektorze na całym stadionie. I jak to możliwe że setki ludzi to rozumie i wybiera inne miejsce do obejrzenia meczu?
I skoro piszesz już chyba czwarty raz o PRAWIE. Więc może zacznij od tego że mam prawo wnieść na stadion wodę kanapkę itp. i skoro jesteś tak obeznany to wiesz że to prawo jest łamane. Więc zacznij najpierw wymagać od właściciela stadionu poszanowania prawa.
|
Ponieważ te setki ludzi którzy rozumieją, to osoby które nie są pierwszy raz na meczu ligowym/reprezentacji. Niestety ale jak reprezentacja gra w okolicy jakiegoś dużego miasta, to zawsze znajdzie się spora grupa z okolic, która jedzie na kadrę pierwszy raz w życiu albo w ogóle na jakieś spotkanie. Za pewne większość nawet nie ma pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak młyn i kierując się cenami wybiera najtańsze bilety i lądują na młynie gdzie później jest wykłócanie o miejsca i inne takie pierdoły.
A co do tego prawa, to zawsze możesz wnieść wodę i kanapkę. Z tym, że woda musi być fabrycznie zamknięta, a butelka góra 0,5l. Nie wiem o jakim stadionie mówisz ale na Wiśle zawsze mnie z wodą wpuszczają i to na każdy sektor. Jak się nie czyta dokładnie to później tak jest, że ludzie przychodzą z 2l Pepsi i dziwota, że nie można wnieść.