Wyświetl pojedynczy post
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 10:31
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
I co ja widzę że skoro januszy jest więcej na reprezentacji to oni mają mieć jakieś przywileje w młynie? Zrozum my tu dyskutujemy o jednym sektorze na całym stadionie. I jak to możliwe że setki ludzi to rozumie i wybiera inne miejsce do obejrzenia meczu?
I skoro piszesz już chyba czwarty raz o PRAWIE. Więc może zacznij od tego że mam prawo wnieść na stadion wodę kanapkę itp. i skoro jesteś tak obeznany to wiesz że to prawo jest łamane. Więc zacznij najpierw wymagać od właściciela stadionu poszanowania prawa.
Ponieważ te setki ludzi którzy rozumieją, to osoby które nie są pierwszy raz na meczu ligowym/reprezentacji. Niestety ale jak reprezentacja gra w okolicy jakiegoś dużego miasta, to zawsze znajdzie się spora grupa z okolic, która jedzie na kadrę pierwszy raz w życiu albo w ogóle na jakieś spotkanie. Za pewne większość nawet nie ma pojęcia o istnieniu czegoś takiego jak młyn i kierując się cenami wybiera najtańsze bilety i lądują na młynie gdzie później jest wykłócanie o miejsca i inne takie pierdoły.

A co do tego prawa, to zawsze możesz wnieść wodę i kanapkę. Z tym, że woda musi być fabrycznie zamknięta, a butelka góra 0,5l. Nie wiem o jakim stadionie mówisz ale na Wiśle zawsze mnie z wodą wpuszczają i to na każdy sektor. Jak się nie czyta dokładnie to później tak jest, że ludzie przychodzą z 2l Pepsi i dziwota, że nie można wnieść.
Odpowiedz cytując