Wyświetl pojedynczy post
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.01.2011, 00:06
picasso napisał(a):Wyświetl post
osobiste "wycieczki" do mających inne zdanie niż Ty to Twoja domena.
Mam Ci zaprezentować składankę chamskich zaczepek z ostatniego tygodnia Twojego autorstwa?

i znowu wyciagąłeś tylko to co Tobie wygodne,napiszę jeszcze raz.o tym,że potrzeba nam lepszych zawodników wie każdy i malo tego zawsze tak będzie.bo skoro mamy zawodnika A,to lepeij mieć lepszego który się nazywa B.mi zawsze chodzi o to,by pisząc o brakach nie zapominać o tym na co nas stać.
proszę Cie odnieś sie do tego jak zwolnic środki na tych brakujących co najmniej pieciu zawodnikow.i jie na ich zakup,a na przyszłe kontrakty.tylko tyle.ja nie mam nic przeciwko temu by dokupić nawet dwie lepsze od obecych jedenastki tylko nie wiem jak to zrobić.większosć tu piszących chetnie zatrudnia nie zastanawiajac sie nad tym ile to kosztuje i skąd wziąć na to kasę.
Choćby z transferów, oraz zwolnionych kontraktów.
Bo widzisz, to nie jest tak, że grając słabszymi piłkarzami oszczędzamy. Taki Bunoza może i mało zarabia i niewiele kosztował, ale Karabach te "oszczędności" przekreślił.
Łobodziński, Bunoza czy Jirsak nie spłacą się nigdy. Tyle, że to żadna oszczędność: grać z dziurą w pomocy czy obronie do końca ich kontraktów.

na koniec osobista prośba do Ciebie.dodaj mnie do ignorowanych i nie odnoś sie do moich postów.naprawdę będę Ci za to bardzo wdzięczny.
Nie licz na to. Za długo robiłeś tu trzodę, żeby teraz takie apele rzucać. Prowokowałeś, prowokowałeś, aż wreszcie dostałeś odpowiedź.
A od osobistych próśb to są privy.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 30.01.2011 o godz. 00:11.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując