Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 23:59
Brawo Brawo Brawo!!

A teraz powiedz mi na jakim meczu skończyły się najpierw bilety na CAŁY stadion a na młyn jeszcze były? bo zawsze jest akurat odwrotnie.
I co ja widzę że skoro januszy jest więcej na reprezentacji to oni mają mieć jakieś przywileje w młynie? Zrozum my tu dyskutujemy o jednym sektorze na całym stadionie. I jak to możliwe że setki ludzi to rozumie i wybiera inne miejsce do obejrzenia meczu?
I skoro piszesz już chyba czwarty raz o PRAWIE. Więc może zacznij od tego że mam prawo wnieść na stadion wodę kanapkę itp. i skoro jesteś tak obeznany to wiesz że to prawo jest łamane. Więc zacznij najpierw wymagać od właściciela stadionu poszanowania prawa.

jak już jesteśmy przy prawie to czy na meczu ligowym ono nie obowiązuje? jeżeli by wszyscy mieli takie podejście jak Ty to mielibyśmy sytuację jak z Anglii. wstanie z miejsca po bramce skutkuje wyprowadzeniem przez ochronę przy aplauzie publiczności. ja nie chcę czegoś takiego u nas. ani w lidze ani na reprezentacji.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując