wolfy napisał(a):

Nie, to Ty nie rozumiesz że trudno być zadowolonym z obecnej sytuacji. Gdyby było inaczej, to darowałbyś sobie te podśmiechujki z ludzi, którzy o tym piszą.
Twój "cały post", jak 90% pozostałych w tym temacie to ostentacyjne rżnięcie głupa.
Mamy ewidentne braki kadrowe, częściowo będące efektem wieloletnich zaniedbań, częściowo będące dziełem Basałaja. Skoro sam to przyznajesz, to czemu dziwisz się ludziom którzy o tym piszą?
To, czy klub stać i czy jest w stanie nie powinno chyba wpływać na realną ocenę kadry, prawda?
|
osobiste "wycieczki" do mających inne zdanie niż Ty to Twoja domena.
i znowu wyciagąłeś tylko to co Tobie wygodne,napiszę jeszcze raz.o tym,że potrzeba nam lepszych zawodników wie każdy i malo tego zawsze tak będzie.bo skoro mamy zawodnika A,to lepeij mieć lepszego który się nazywa B.mi zawsze chodzi o to,by pisząc o brakach nie zapominać o tym na co nas stać.
proszę Cie odnieś sie do tego jak zwolnic środki na tych brakujących co najmniej pieciu zawodnikow.i jie na ich zakup,a na przyszłe kontrakty.tylko tyle.ja nie mam nic przeciwko temu by dokupić nawet dwie lepsze od obecych jedenastki tylko nie wiem jak to zrobić.większosć tu piszących chetnie zatrudnia nie zastanawiajac sie nad tym ile to kosztuje i skąd wziąć na to kasę.
na koniec osobista prośba do Ciebie.dodaj mnie do ignorowanych i nie odnoś sie do moich postów.naprawdę będę Ci za to bardzo wdzięczny.