Wyświetl pojedynczy post
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 16:33
kreseq napisał(a):Wyświetl post
wislak86 - Widac czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja domena.

Nie napisalem nigdzie ze liczy sie dla mnie kasa i zapelniony stadion. Napisalem ze jesli stadion jest zapelniony i nie ma nigdzie miejsc to ma ktos prawo isc do tego reprezentacyjnego "mlyna" siedziec i g*** robic bo miejsc nie ma a on kupil bilet. Czy to tak trudno zrozumiec? Skoro taki "janusz" bedacy na meczu 2 raz z powodu braku miejsc siedzacy w mlynie musi drzec ryj i klaskac ? Nie musi, ma do tego prawo. Nikt tez nie moze go wyprosic bo koles zaplacil za bilet i formalnie mozna go cmoknac w dupe.
Nwet jesli stadion bedzie nie do konca zapelniony to nie jest on wlasnoscia zadnej grupy i nikt nie ma prawa ROZKAZYWAC ze albo spiewasz albo w ryj. Tak, mi tez sie to nie podoba ze czesto siadzie taki janusz na dupie i nie robi zupelnie nic. Jednak ma do tego prawo. Nic na to nie poradzisz.

Przytoczylem w pierwszej jak i w tej drugiej wypowiedzi przyklad z ZAPELNIONYM stadionem, nie ze stadionem gdzie 3/4 miejsc jest pustych i mozna isc na kazdy dowolny sektor.

Chcialbym zeby bilety byly w normalnej cenie, a jak beda za 150 to pewnie i tak ktos sie znajdzie kto na mecz przyjdzie - To taka glebsza wiadomosc
Przeczytales cos niezbyt dokladnie, potem wywnioskowales cos pod swoj post i wyszlo jak wyszlo.
Powtarzam - Przytoczylem przyklad

Skoro kupił bilet to ma miejsce na nim tak? To niech na nim siedzi. Czy ja mu kazałem kupować bilet do młyna? Chyba nie. Nie wiedział gdzie jest młyn? Koniec języka za przewodnika. Stadion będzie zapełniony? Na schodach zawsze jest miejsce. I widzisz cały stadion nie jest własnością jakieś grupy ale jeden sektor tak. Ten sektor to młyn i należy do FANATYKÓW czy Ci się to podoba czy nie.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując