Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 16:27
jova napisał(a):Wyświetl post
Garguła jak dotąd zawodzi, to nie ulega wątpliwości, ale chociaż szuka gry, pokazuje się, próbuje rozgrywać, a Jirsaka zupełnie nie widać na boisku. Łukasz ma właściwe nawyki, ale gra niedokładnie i niepewnie. Tomasowi zdarzają się pojedyncze dobre zagrania, ale najczęściej on gra tak, że można zapomnieć, że Czech przebywa na boisku.
Ja jeszcze daję Gargule szansę. Wierzę, że może się odbudować. Natomiast Jirsak nigdy nie grał jakoś zauważalnie lepiej niż obecnie.
Po tej całej przykrej sytuacji z jego kolanem nie oczekiwałem od Łukasza jakis fajerwerków, na pewno nie grał na tyle słabo abym mógł napisac że mnie zawiódł. Według mnie pokazał w minionej rundzie że ma na tyle wysokie umiejętności, że może dac jeszcze sporo Wiśle Kraków i ja głęboko w to wierzę, że zobaczymy jeszcze takiego Gargułe na jakiego wszyscy czekają. Na pewno pokazał że bardzo chce i to jest godne podkreślenia, dużo biegał, był agresywny w odbiorze, rzucił kilka ciekawych piłek. Powoli tak jego dawna nagle spadająca wrzutka zaczynała być taka jaka powinna. Z Górnikiem Zabrze był jednym z najlepszych piłkarzy na boisku. Garguła nie jest na pewno piłkarzem skończonym.

Jesli kogos miałbym się pozby ze srodkowych pomocników to Tomka Jirsaka, jednak zaczekałbym z tym jeszcze do końca sezonu.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 29.01.2011 o godz. 16:33.
Odpowiedz cytując