Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 15:48
wislak86 - Widac czytanie ze zrozumieniem nie jest Twoja domena.

Nie napisalem nigdzie ze liczy sie dla mnie kasa i zapelniony stadion. Napisalem ze jesli stadion jest zapelniony i nie ma nigdzie miejsc to ma ktos prawo isc do tego reprezentacyjnego "mlyna" siedziec i g*** robic bo miejsc nie ma a on kupil bilet. Czy to tak trudno zrozumiec? Skoro taki "janusz" bedacy na meczu 2 raz z powodu braku miejsc siedzacy w mlynie musi drzec ryj i klaskac ? Nie musi, ma do tego prawo. Nikt tez nie moze go wyprosic bo koles zaplacil za bilet i formalnie mozna go cmoknac w dupe.
Nwet jesli stadion bedzie nie do konca zapelniony to nie jest on wlasnoscia zadnej grupy i nikt nie ma prawa ROZKAZYWAC ze albo spiewasz albo w ryj. Tak, mi tez sie to nie podoba ze czesto siadzie taki janusz na dupie i nie robi zupelnie nic. Jednak ma do tego prawo. Nic na to nie poradzisz.

Przytoczylem w pierwszej jak i w tej drugiej wypowiedzi przyklad z ZAPELNIONYM stadionem, nie ze stadionem gdzie 3/4 miejsc jest pustych i mozna isc na kazdy dowolny sektor.

Chcialbym zeby bilety byly w normalnej cenie, a jak beda za 150 to pewnie i tak ktos sie znajdzie kto na mecz przyjdzie - To taka glebsza wiadomosc
Przeczytales cos niezbyt dokladnie, potem wywnioskowales cos pod swoj post i wyszlo jak wyszlo.
Powtarzam - Przytoczylem przyklad

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując