Wyświetl pojedynczy post
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 15:29
Ja swojej nie mam zamiaru przerabiać.
Oni nas szanują, to należy im się tym samym odwdzięczyć. Mamy świetne exy, darmowy online, polonizacje, gry są dużo tańsze niż parę lat temu...
Gdyby piraty były od początku, tak jak z X360, to nie byłoby tak kolorowo. Więc można powiedzieć, że przez piracenie sami sobie szkodzimy. Tzn. piraci szkodzą tym, którzy ciężko pracują na zakup gry. Ale nie zamierzam nikogo uczyć moralności, bo sam święty nie jestem.
Jak miałem PS2 to przerobiłem konsolę i do dzisiaj nie przeszedłem 3/4 gier, które ściągnąłem z neta. Większość odpaliłem, sprawdziłem i następna heh No, ale wtedy nie było mnie stać na gry.

Lepiej dać to 150 zł miesięcznie na grę, przejść całą, dobrze się bawić, niż zastanawiać się przez godzinę, którą grę włączyć, pograć godzinę i rzucić w kąt. Zawsze później możesz ją odsprzedać, wymienić się z kumplem i kasa się zwraca.

PS. chociaż przyznam, że po tym jak uniemożliwili oglądanie filmów HD z przerobionej matroski w niepełnych rozdzielczościach, to byłem tak wkurzony, że zacząłem poważnie się zastanawiać nad przeróbką...
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 29.01.2011 o godz. 15:32.
Odpowiedz cytując