Już wypowiadałem się na emat tego filmu w innym temacie ale skoro tutaj został poruszony więc ponowie:
Czy wy jesteście ślepi

Film DWA razy był cięty. Widać jak na początku mu tłumaczą żeby zmienił sektor a on gra cwaniaka. Skąd wiecie ile trwała ta wymiana zdań? może przez 15min, tłukli mu do pustego łba żeby poszedł na inny sektor? a on nic. napluli mu w twarz a on dalej swoje. no to wybaczcie ale albo jest kretynem albo... no sam już nie wiem.
Zdaję sobie sprawę że najbardziej podobnie jak mnie bulwersuje naplucie kobiecie w twarz jedynym wytłumaczeniem jest (chociaż bardzo naciąganym) że coś powiedziała głupiego.
Flemangista:
Po pierwsze skąd wiesz że nie wiedzieli o zwyczajach? wchodząc na młyn z wymalowaną twarzą kapeluszami i .... wie czym jeszcze troche nie pasowali do towarzystwa. i podczas rozmowy chyba nie rozmawiali gdzie kupić na stadionie cole prawda?
Po drugie przegięciem jest to co napisałeś!! żyjesz jednym artykułem w dość stronniczej gazecie jeżeli chodzi o sprawy kibicowskie. Pokaż mi fragment na tym filmie gdzie została pobita CAŁA rodzina!
I co przyszedł z rodziną i stali osobno?