Wyświetl pojedynczy post
GBO
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.01.2011, 08:58
Jeszcze niedawno były narzekania że nie będzie żadnych transferów. Proroctwa że będziemy walczyć o środek tabeli itp herezje. W międzyczasie pozyskaliśmy trzech bardzo dobrych piłkarzy - podkreślę, w porównaniu do naszych zakupów w latach poprzednich i jesteśmy blisko pozyskania czwartego. A na forum dalej narzekania - kupcie jeszcze napastnika, obrońców bramkarza itp.

Ja jestem Bardzo zadowolony z obecnego okienka i jak dla mnie po podpisaniu Maora śmiało możemy zamykać kadrę.

Nie ma co się wykosztowywać więcej w tym okienku. Po sezonie kończą nam się wypożyczenia i trzeba zachować środki na wykupienie wypożyczonych piłkarzy lub też na zakup ich następców.

Jak dla mnie bramkarza mogli by sobie darować w tym okienku. Wygrywaliśmy ligę z Pawełkiem wygramy też z Milanem. A kiedy po sezonie będziemy wiedzieć co z Erikiem i Osmanem to będzie można kupować bramkarza.
Bo leszcz na ławkę nam teraz niepotrzebny a jak zatrudnią dobrego bramkarza i niestarczy latem na wykupienie/zastąpienie naszych obrońców to będzie problem. A jak nikt nie kupi Małeckiego czy Andraža to może nie być za wiele środków na transfery.
Odpowiedz cytując