Wyświetl pojedynczy post
cinekw
Senior Member

Od: 08.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2011, 20:56
Przemoo napisał(a):Wyświetl post
no myślę, że w związku z tym sam sobie odpowiedziałeś, która liga jest lepsza, bo właśnie tak się mierzy siłę danej ligi. Nasza jest bardziej wyrównana? Skąd możesz mieć o tym pojęcie? Bo to Izrael? a jak Izrael może mieć lepszą ligę od polskiej? Czym się sugerujesz, że tak jest? Sprawdzmy może w Fm'ie przelatując składy zespołów choć to więcej powie niż takie mówienie polaka znającego tylko naszą ligę i dwumecz z Beitarem, bo tak postrzega ligę izraelską przeciętny Wiślak...

ps. no tak ale ich czołówka jest lepsza od naszej czołówki, Dlatego mamy bardziej wyrównane mecze bo mamy słabszych potentatów

No to widzisz, widocznie nie znam się na piłce. Ja mam ogólnie dziwne pojęcie o piłce, lige niemiecką uważam za lige na drugim miejscu na świecie zaraz za angielską, a hiszpańską którą niektórzy uważają za potęge nie umieściłbym nawet w TOP3, więc pozostane przy swej teorii że liga Izraelska nie równa się Polskiej

@polska.mysl.szkoleniowa

Tutaj pewnie też się nikt ze mną nie zgodzi, ale Marcelo w polskiej lidze wymiatał, zgadzam się, brylował w ofensywie, ale myśle że gdyby porównać Jaliensa a Marcelo w okresie kiedy odchodził do PSV, umiejętności defensywne byłyby na korzyść Kewa i to zdecydowanie.
Odpowiedz cytując