Wyświetl pojedynczy post
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2011, 20:23
Fajnie, że są uzupełnienia składu, ale nie piejmy aż tak z zachwytu.

Bramkarz: jesteśmy wplecy

Obrona: za Alvareza, Diaza, Głowackiego i Marcelo mamy Jailensa - na razie w plecy w stosunku do tego co było rok temu. Dalej nie ma bocznych obrońców. Przynajmniej wygląda to solidniej niż na jesieni.

Pomoc: Sivakov to enigma, najbardziej mi się podobał pomysł zastąpienia Meliksonem Piotrka Brożka, ale są jakieś problemy.

Atak: sorry, ale na papierze i youtube Genkow wygląda na słabszego zawodnika niż Paweł. Paradoksalnie mimo to mam nadzieje, że okaże się krokiem do przodu bowiem: nie będzie machać rękami i stroić fochów, jest innym typem napastnika niż Brożek - bardziej przydatnym do stylu gry Maskaanta. Może np. z takim Śląskiem kiedy mieliśmy 41 dośrodkowań jakby grał Genkow, to coś by wpadło, a z szybkościowcem Pawłem było jak było.

Więc przestrzegałbym przed ferowaniem wyroków, że będziemy na wiosnę wszystkich wciągać nosem. Stan robi fajną wymianę kadr, i może to przyniesie pozytywne rezultaty, ale pewności nie mamy.

P.S. kurde, ten Melikson najbardziej wyglądał mi na takiego co robi różnicę. Reszta to wymiana trybików na podobne do starych. Szkoda, że są problemy.
Powód: ps
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 28.01.2011 o godz. 20:25.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując