Wyświetl pojedynczy post
Simao1
Senior Member

Od: 07.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2011, 17:44
Włączam komputer, patrzę na oficjalny serwis Wisły i, ku mojemu zaskoczeniu, mamy dwóch nowych zawodników! Świetna robota Stana Valckxa. Sziwakow na pewno wzmocni konkurencję w pomocy, a Genkov to napastnik, jakiego długo szukaliśmy. Co do Meliksona, sądzę, że klub dopilnuje jego transferu, mimo przeciwności ze strony Hapoelu.

Radziłbym również przeczytać wywiad ze Stanem, dotyczący tego tematu:

Oficjalny serwis Wisły napisał(a):
Dyrektor sportowy Wisły wyjaśnił, jak przebiegają rozmowy w sprawie pozyskania nowych piłkarzy. „Najpierw poczynione zostały wstępne ustalenie między klubami, zawarte było wstępne porozumienie. Potem piłkarz przechodzi testy medyczne i następnie jest czas na dopinanie szczegółów. Rozmawiamy jeszcze na temat pewnych szczegółów z Hapoelem. Mam nadzieję, ze w najbliższym czasie dojdzie do finalizacji podpisania kontraktów z oboma zawodnikami” – opowiadał dyrektor sportowy Wisły.

Dla Valckxa fakt, że Hapoel Beer Sheva z takim trudem rozstaje się z Maorem Meliksonem dobrze wróży, jeśli chodzi o wartość piłkarza. „Mam nadzieję, że dojdzie do tego w najbliższym czasie. Jeśli klub nie robi żadnych problemów z oddaniem piłkarza, to zapewne jest zadowolony, że się go pozbywa. Jeśli robią pewne trudności, to znaczy, że taki zawodnik był dla nich bardzo cenny. Jeśli dzieje się inaczej, to wiadomo, że był dla jego drużyny wiele wart” – podkreślił Holender.
Jest dobrze, a będzie jeszcze lepiej!
Ostatnio edytowane przez Simao1 : 28.01.2011 o godz. 17:47.
Odpowiedz cytując