|
Z naszej strony (Dwójka) jest to na pewno najlepszy turniej pod względem opraw(bo doping mieliśmy lepszy rok temu) mimo skromniejszego dużo budżetu 1600 zł prezentujemy trzy oprawy: Na wejście herby Wisły i Sobieskiego z transparentem "II LO na zawsze Wiślackie". Później prezentujemy sektorówkę z wizerunkiem Sobieskiego a na koniec rzucamy rekordową dla nas ilośc 400 serpentyn. Jeżęli chodzi o doping nie wiem który prowadzący powiedział Ci że piątka miała lepszy doping, ale możesz mi napisać na Priv. W ogóle jeżeli chodzi o doping na TG to uważam że bardzo ciężko go oceniać ponieważ dodam dla osób nie wtajemniczonych że jest on po prostu rwany i chaotyczny, w sumie moim zdaniem ciężko nawet określić od czego zależy jego głośność. Moja spiskowa teoria dziejów jeszcze jest taka że szkoła mająca prawy sektor (ten zawierający młyn na koszu) ma dużego bonusa do dopingu, w postaci łatwiejszego sektora do ogarnięcia. Co do atrakcji pozasportowych to zgadzam się z kolegą powyżej że nie ma co rozkminiać. Zwłaszcza że dla nas osób zaglądających do tego tematu rywalizacja z II z V to śmieszny lokalny koloryt, gdyż łączy nas to że dla nas wszystkich najważniejszą wartością jest Wisła, a nie liceum do jakiego chodzimy. Dlatego też proszę obie strony o powstrzymanie się od komentarzy na ten temat.

Fanatykiem już nie będziesz jak na halę nie przybędziesz!
Tylko Wisła!
|