Co do zbymaka i maci0sa to jak jeszcze nikt się nie domyślił (lub zostało to zmoderowane

) to ludzie z klubu - możliwe, że jedna i ta sama osoba. Udzielają się na paru większych forach wiślackich, zwiększają napięcie i zainteresowanie. Goście siedzą cały dzień na swoim forum, piszą artykuły, posty i wpisy w shoutboxie, jednocześnie dysponując najświeższymi informacjami (niekoniecznie własnymi). Dajcie mi cynk gdzie można znaleźć robotę, w której można cały dzień przeszukiwać internet (również zagraniczne portale informacyjne i fora), sprawdzać informacje u "informatorów", mając czas na zarządzanie forum, redagowaniem tekstów itp itd.
Polecam lekturę wiki:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Marketing_szeptany
Ale daleki jestem od krytyki - dla mnie obecność takiego zjawiska to znak, że nasz marketing stosuje skuteczne i najnowsze trendy marketingowe. Czyli coś się w końcu dzieje w tym temacie.
Dzięki temu o Wiśle mówią wszyscy - media, wielbiciele i przeciwnicy donosów. Nawet wzajemne dementowanie plotek przez poszczególne portale wiślackie dodaje kolorytu i zmusza do wizyt na takowych parę razy dziennie żeby nie stracić wątku