Meczu nie oglądałem mówię szczerze (mecze w sezonie cięzko się ogląda ale co dopiero pierwszy mecz po takiej przerwie). Mnie śmieszy jedno. Czy wy już nie pamietacie jak grała Wisła w poprzedniej rundzie? Nikomu się ta gra nie podobała. Tylko zwycięstwo z Legią robiło wrażenie, reszta meczów na bardzo słabym poziomie. I nagle po słabej rundzie i miesiącu przerwy wy się spodziewacie, że oni będą grali lepiej

Z tego co wiem to trening czyni mistrza a nie siedzenie w domu czy wylegiwanie się na plaży. Mając tak słaby skład, ledwo wygrywając w polskiej lidze po takiej przerwie mysleliscie że wygramy ten mecz? Wynik i tak nie ma znaczenia, to sobie trzeba powtarzać. pamiętacie poprzednie zgrupowanie? Porażki niemal z każdym a potem w lidze totalna żenada? Pierwszy mecz im odpuszczam, wiadome, ale nie jest tak że sparingi nic nie znaczą. Nie ma na świecie druzyny co by wdupcała z każdym w sparingu a potem w lidze wszystkich olśniła. Jak nie masz schematów, jak tego nie wyćwiczysz to potem tego nie zagrasz w meczu. Skład personalny tej drużyny to jest kpina. Nie mamy żadnego napastnika. Żurawski i Rios to sa dobrzy w chowaniu się w drugiej linii. I do tego wszystkiego nasze kierownictwo sie nei spieszy bo po co? Potem wejdzie Genkov po jednym treningu na mecz ligowy załamie się bo nic mu nie wyjdzie i będzie Christov 2. Czy w tym klubie nikt nie uczy się na błedach? Kurcze liczę że w drużynie naprawde pojawi się ktoś kto podniesie poziom sportowy bo ta mizeria wiecznie trwać nie może.