Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2011, 02:00
WioReXXX napisał(a):Wyświetl post
Nie ma zasady. Alvarez też nie grał w Serie A, a u nas spisywał się całkiem przyzwoicie. Bez sensu są takie porównania. Sivakov mimo wszystko zagrał te 6 meczów w Lidze Mistrzów. Ilu masz takich Polaków? W tym wieku? Wymień mi też pomocników, Polaków, za których Cagliari zapłaciłoby chociaż złotówkę...
Najpierw czytaj, a potem wlaczaj sie do dyskusji, bo wlasnie o tym napisalem...tzn. sa fajni pilkarze i sa ogorki w Serie A, a tutaj widze niektorzy eksperci zachwycaja sie tym, ze jakis amator znalazl sie w kadrze zespolu wloskiego. Druga sprawa, ja posluguje sie faktami i stanem obecnym(a nie historia), a one sa takie, ze chlopak nie gral w Serie A, a w Serie B byl raczej rezerwowym i tez nie gral w kazdym spotkaniu. Tak czy nie? Dlatego mowie, zeby sie nie napalac na goscia, ktory narazie nigdzie poza Bialorusia sie nie sprawdzil. Proste, jak budowa cepa.

P.S - Czy ja jestem skautem Cagliari, zeby powiedziec kim ten klub sie interesuje, a kim nie ? Nie rob ze mnie, ani z siebie jasnowidza. Chyba, ze masz dane nt ewentualnych obserwacji i transferow tego klubu? Oczywiscie mowie o info z pierwszej reki, czyli od pracownikow tego klubu... "Kocham" takie pseudo-inteligentne gierki .
Odpowiedz cytując