Wyświetl pojedynczy post
DDP
Senior Member

Od: 05.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.01.2011, 00:43
Dziwne, wątek założony, tytuł niby inteligentnie nie skierowany na konkretnego zawodnika bo przecież drugi człon brzmi "i innych "Polaków", ale jednak dotyczy głównie piłkarza klubu znienawidzonego przez gospodarzy...a ja spodziewam się obiektywnych opinii. Juz więcej nic nie piszę.

WCracow napisał(a):Wyświetl post
Piszecie " dla Arboledy -> NIE" tylko dlatego, ze jest z Lecha. Taka jest prawda. Gdyby ten pilkarz gral dla Wisly lub chodziłoby o jakiegoś obcokrajowca z Wisly to jestem pewny, że pisalibyscie - " Smuda powoluj go bo drugiego takiego nie znajdziesz w Polsce. Co z tego,ze murzyn/azjata/żyd ?... wazne, ze umie w pilke grac". Zalosne to jest. Troche obiektywizmu panowie, prosze. Za niedlugo bedziecie pisal, że Lech gra w 1/2 LE ( wiem ze to niemożliwe, ale podaje przyklad ) tylko dlatego, że ma Rudnevsa, bo gdyby nie ten pilkarz to odpadliby przegrywajac w grupie 0:5 ze wszystkimi i do tego spadniby do 1.Ligi. Litosci ...
nbp napisał(a):Wyświetl post
ja jestem w 100 % przekonany, że gdyby Arboleda był biały, ale nie miał nadal żadnych korzeni tutaj, pochodzenia itd - to byście się cieszyli z jego gry w reprze.

Ale że jest czarny i że jest z Amici, to już złooooooo.... już trzeba przyszykować transparenty " nigdy nie będziesz polakiem "...pss...
Dzięki Panowie za te odważne opinie, nie każdego byłoby na nie stać.
Odpowiedz cytując