Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 17:38
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Wow, nie ma to jak przekrecac cudze slowa, zeby podpasowac je pod swoja teze . Sens mojej wypowiedzi(bo widac masz klopoty z czytaniem): Do Serie A trafiaja tez ogorki i bycie w kadrze zespolu wloskiego jeszcze o niczym nie swiadczy. Hmm, Sivakov gdzie pokazal, ze potrafi grac w pilke? Ty go ogladales? Skad taka opinia? Rozumiem, ze regularnie ogladasz od lat lige bialoruska? Rownie dobrze mozna napisac, ze Glik pokazal, ze potrafi grac w pilke. Z twojej wypowiedzi wynika rowniez, ze nikt tego Glika nie ogladal i tak sobie rzucono dosc wysoka kwote(jak na spadkowicza z marnej ligi polskiej)...gdzie ty zyjesz? Skauci Palermo napewno go obserwowali, bo to nie jest amatorka a'la Polska, gdzie wiekszosc transferow to wrzutki menedzarskie. Ktos cos w nim dostrzegl i stad transfer(co nie zmienia faktu, ze jest pilkarzem slabiutkim wedle mojej oceny).
Ale co to niby za argument? Do Primera Division też trafiają ogórki, no i co z tego? Sivakova widziałem w meczach LM, a Glika w meczach ligi polskiej, więc wypowiadam się na podstawie własnych obserwacji a Ty?
Odpowiedz cytując