Wyświetl pojedynczy post
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 17:37
WCracow napisał(a):Wyświetl post
Mowie o tym szrocie, ktory teraz sciagamy do klubu. 34 to rocznik umowny. Chodzilo mi o wiek wiekszy niz 30. Ale przeciez na forum sa wszyscy happy bo widza jakiegos 31 letniego goscia, ktory zagral gdzies sobie na Balkanach a teraz zagra dla Wisly. Transfer to transfer.
No tak, rozumiem ze Jaliens dla Ciebie to tez szrot bo ma 32 lata, raptem 400 meczy w lidze holenderskiej i wystepy w reprezentacji Holandi?

Tak, a 1 miesiac przerwy to tak dlugi okres czasu, że mozna zapomniec nawet jazdy na rowerze O czym wy mowicie? Co z tego, że to 1wszy mecz po 1 miesiecznej przerwie? HALO! To jest profesjonalna druzyna, a nie zawodnicy z IV ligi. W kazdym meczu ma byc walka do upadlego, a to co ja widzialem to był spacer od lini do lini, a nie mecz.
Ciekaw jestem czy kiedykolwiek miales doczynienia z zawodowym uprawianiem sportu. Sadzac po tym wpisie watpie.

CO do Polaków ... Nie chodzi o sciaganie jakiś Celebanów czy Zachorskich czy innych 25 letnich grajkow. Chodzi o wprowadzania do skladu 18-20 latków. Tylko najpierw trzeba je znalezc, a jak wiadomo scouting w Wisle jest na poziomie scoutingu z klubu III ligi z Hiszpanii.
Jakies propozycje co do konkretnych grajkow? A zapomnialem wyniki druzyn mlodziezowych sa dosyc wymowne w tym temacie...
Odpowiedz cytując