fanfan napisał(a):

Racja Małecki i Sobol są związani z Wisłą i grają dla niej za darmo a inni ach Ci niedobrzy najemnicy biorą duże pieniądze. Ale przecież Mateusz Kowalski jest wychowankiem Wisły i on też jest związany z Wisłą więc masz już trzech no chyba że wolisz od niego Chaveza ale to przecież najemnik . Teraz na serio czy Ci prawdziwi Wiślacy zagrali dziś lepiej od tych najemników ? Ja oglądałem ten mecz i wg mnie zagrali na takim samym poziomie co Ci najemnicy i Ci najemnicy tak samo się starali jak Mały czy Sobol więc o co Ci chodzi?
Co do samego sparingu to jest on po to żeby przetrenować pewne warianty , pewne ustawienia i po to oni grają . Jak widzimy nie wszystko delikatnie mówiąc wychodzi ale o to chodzi by to wszystko poprawić do pierwszego meczu w lidze w tej rundzie!
|
I tak jest co roku, sparing po to aby przetrenować warianty...chyba żeby pokazać jak się przegrywa z ogórkami. Jeśli nie widzisz różnicy między Sobolewskim i Małeckim a np. Branco i Riosem to gratulacje. Tu nie chodzi tylko o dzisiejszy mecz.