fanfan napisał(a):

|
Widzę że niektórym rodzice powinni ograniczyć dostęp do internetu bo to na nich źle wpływa . Pewne osoby piszą tak jakby Wisła straciła szanse na Mistrzostwo ponieważ przegrała w pierwszy sparingu na początku przygotowań. Gra była kiepska ale nasi piłkarze są w pełni usprawiedliwieni i nie chce mi się wymieniać powodów dlaczego ponieważ jest ich sporo i nie wyjeżdżajcie z Karabachem czy z Levadią ponieważ co to ma wspólnego ? Wisła wtedy była fatalnie przygotowana , brakowało piłkarzy a teraz jest pierwszy sparing na "początku" przygotowań a nowi piłkarze są w drodze. Jednak pewne osoby mają już w zwyczaju narzekać na wszystko . To mam teraz do tych osób takie pytanie . Jeśli Wisła zacznie wygrywać , zdobędzie Mistrzostwo , awansuje do LM to wtedy będziecie się cieszyć jak nigdy nic tak jak wszyscy czy może przyznacie się do tego że kiedyś nie mieliście racji ciągle jęcząc na forum?
|
Zdobędzie mistrzostwo, z taką grą

O jakiej LM piszesz bo nie za bardzo wiem

Nasi piłkarze są zawsze usprawiedliwieni...szkoda że w lecie wyglądało to tak samo, porażki na początku obozu, no bo jeszcze jest dużo czasu a Karabach to ogórki...Teraz za to kadra jest o niebo lepsza, załóż chłopie okulary bo w ataku mamy gości co zdobyli raptem jednego gola w lidze, nie licząc Małeckiego który gra na skrzydle....