Wyświetl pojedynczy post
Mar85
Senior Member

Od: 04.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 16:10
fanfan napisał(a):Wyświetl post
Widzę że niektórym rodzice powinni ograniczyć dostęp do internetu bo to na nich źle wpływa . Pewne osoby piszą tak jakby Wisła straciła szanse na Mistrzostwo ponieważ przegrała w pierwszy sparingu na początku przygotowań. Gra była kiepska ale nasi piłkarze są w pełni usprawiedliwieni i nie chce mi się wymieniać powodów dlaczego ponieważ jest ich sporo i nie wyjeżdżajcie z Karabachem czy z Levadią ponieważ co to ma wspólnego ? Wisła wtedy była fatalnie przygotowana , brakowało piłkarzy a teraz jest pierwszy sparing na "początku" przygotowań a nowi piłkarze są w drodze. Jednak pewne osoby mają już w zwyczaju narzekać na wszystko . To mam teraz do tych osób takie pytanie . Jeśli Wisła zacznie wygrywać , zdobędzie Mistrzostwo , awansuje do LM to wtedy będziecie się cieszyć jak nigdy nic tak jak wszyscy czy może przyznacie się do tego że kiedyś nie mieliście racji ciągle jęcząc na forum?
Zdobędzie mistrzostwo, z taką grą O jakiej LM piszesz bo nie za bardzo wiem Nasi piłkarze są zawsze usprawiedliwieni...szkoda że w lecie wyglądało to tak samo, porażki na początku obozu, no bo jeszcze jest dużo czasu a Karabach to ogórki...Teraz za to kadra jest o niebo lepsza, załóż chłopie okulary bo w ataku mamy gości co zdobyli raptem jednego gola w lidze, nie licząc Małeckiego który gra na skrzydle....
Odpowiedz cytując