Wyświetl pojedynczy post
WCracow
Member

Od: 11.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 15:37
Ktoś tutaj pisal wczoraj, że Wisla to nie jest JAKAŚ ( !!! ) Oderka, celuje w MP i musi sciagac najlepszych graczy, a nie pozwolic sobie na granie mlodzieża. To ja sie pytam GDZIE TY DO JASNEJ CHOLERY WIDZISZ TYCH NAJLEPSZYCH? Bo ja widze sam szrot zza granicy i emerytów 34 letnich, ktorzy chca przyjsc do klubu i nalapac $$ przez konce kariery. I to co najlepsi? Smiech na sali. Własnie widać jakich mamy NAJLEPSZYCH w klubie, skoro dzisiaj przegrywaja 2:0 z jakims Aalesund i gdyby nie to że to mecz towarzyski to bylaby kolejne kompromitacja jak Levadia i Karabach.

Sciagamy SZROT i DZIADOSTWO i taka jest prawda. Kompromitujemy sie z tym dziadostwem od 3-4 lat. Jezeli kibice sie na to godza to ja kompletnie tego nie rozumiem. Zagraniczny szrot moze sie kompromitowac z Aalesund, karabachem i innymi klubami z Polski, jednak polska mlodzież NIE MOŻE, bo ... no wlasnie bo co? Wole zeby kompromitowala sie polska mlodziez niz szrot, ktory hanbi Wisle Kraków. Tak jak piszecie, że wolicie zeby Reprezentacja POLSKI, ktora moze przegrywac nawet z San Marino ale wazne ze graja Polacy niz wygrywać z Belgia ale z Rogerami/Arboledami. Tylko u nas to wyglada tak, że gdy przegrywa Wisla "zagraniczna" to nic sie nie stalo, mamy jeszcze czas do marca. A gdyby przegrala POLSKA Wisłą to hanba, wstyd. Tyle w temacie. Nie kasujcie tego postu, bo to forum i kazdy moze pisac to co mysli.

Gdyby trener wpuscil zawodników z ME to byloby widac wiecej zaangazowania i walki o wszystko niż u tych naszych lalusiów i kopaczy.
Ostatnio edytowane przez WCracow : 27.01.2011 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując