Wyświetl pojedynczy post
leyzer87
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.01.2011, 04:43
DDP napisał(a):Wyświetl post
Naprawdę myślicie, że Arboleda chcąc grać w reprezentacji Polski ma w tym jakiś biznes? Jaki? Chce się dzięki reprezentacji wypromować? Żart. On ma teraz 31 lat, jeśli zostanie naturalizowany i trener go powoła w 2012 będzie miał 33 lata i jeszcze jeden rok grania w Lechu, w którym prawdopodobnie zakończy karierę. Reprezentacją chciał wywrzeć presję na swoim klubie by przedłużyć kontrakt i dostać wysoką podwyżkę? Naprawdę sądzicie, że nie mógł przenieść się do zagranicznego klubu (chociażby do popularnej ostatnio Turcji) dostając kontrakt z roczną pensją zdecydowanie większą niż jest w stanie zaoferować mu jakikolwiek klub w Polsce? Jeden z czołowych obrońców w lidze?
A dla mnie chodziło o coś innego.Jak sam przyznałeś, jest to wyjątkowo ambitny gość. Wie, że się starzeje. Wie, że u nas jest uważany za świetnego obrońce. Wie, że na repre swojego kraju jest za słaby. Czas mu ucieka, a tu taka okazja! E'12, w mojej "nowej ojczyźnie", będę miał 33-y lata. Mogę tam zagrać...
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
Odpowiedz cytując