Uran235 napisał(a):

|
Tymczasem Genkow został powołany do kadry Bułgarii na sparing z Estonią (9. lutego), chociaż nie wiem czy będzie to Bułgaria w najsilniejszym zestawieniu. Dla nas ważniejsze jest raczej, że jeśli podpisze, to z kolegami potrenuje tydzień i znowu będzie musiał się tułać po świecie. W dodatku wcześniej grał w Bułgarii, więc jest po takiej samej przerwie w treningach jak nasi. Niespecjalnie mi się to wszystko podoba.
|
Niech klub kontaktuję się federacją, trenerem, porozmawia z Genkowem, zwłaszcza, że to on szykowany jest na tego pierwszego napastnika.
Teraz kwestia jest tego czy jest to oficjalny termin fifa, nie wiem nie znam się na tym. Z tego co wiem jeśli chodzi o Wilka to nie jest to oficjalny termin i od razu z miejsca zakomunikowałbym Francuszkowi Smudzie że nie puscilbym Czarka na bezsensowny mecz kadry B z pastuchami bo on ma być dobrze przygotowany do sezonu i wtedy ewentualną korzyść z tego może odnieść reprezentacja. Pojedzie dostanie kontuzji czy coś, źle to wpłynie na jego przygotowania. Szanujmy się !.
Patryk Małecki powiedział że jedną z głównych przyczyny jego słabszej dyspozycji na początku sezonu był wyjazd na puchar króla Tajlandia. Ja się pytam jaką korzyść odnosi z tego reprezentacja ?