Wyświetl pojedynczy post
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.01.2011, 16:38
AS82 napisał(a):Wyświetl post
.....
Tusk sobie na te wizyte w Katyniu zapracował,
no i tu sie wkońcu zgadzamy. bez honoru ,bez ambicji wchodził Putinowi tam gdzie Rosjanie nas mają

AS82 napisał(a):Wyświetl post
bo odkąd przejal wladze to staral sie ocieplac relacje z Rosja ,a Kaczyński nie robil w tym kierunku praktycznie nic ,wiec jak sie nadazyla okazja do przelomu czyli pochyleniu sie przez strone rosyjska nad grobami w Katyniu,Tusk z niej skorzystal i zoorganizowal wspolna wizyte z Putinem ,i choc nie wiem jak duza jest niechec do Tuska z waszej strony to osiagnal on to ze rodziny katynskie,Polacy i Rosjanie uslyszeli prawde o tym co sie stalo w 1940 roku.
ocieplać czyli zgadzać się na wszystko coRosjanie chcieli. Wycofał weto w sprawie Nord Stream, przestał blokować rozmowy Rosja-UE. Haha... no to narobił dla Polski. A sorry Putin i Lawrow powiedzieli że Tuski jest fajny - zapomniałem.
Co do tego kto co sie dowiedział. Chlopie juz ci pisałem a ty dalej swoje :"osiagnal on to ze rodziny katynskie,Polacy i Rosjanie uslyszeli prawde o tym co sie stalo w 1940 roku" - rodziny katyńskie to wiedza co sie stało od 45 lat, a najwięcej szczegółów dostalismy od Jelcyna- więc nie opowiadaj głupot. Mieliśmy strasznie dostać liste ukraińską i co jest ? nic. Więc co -z filmu Wajdy coś sie dowiedzieli? A tak poza tym wielka łachę Rosjanie zrobią ze podadzą koga zabili. To ich psi obowiązek i nie powinniśmy z siebie szmat robić żeby mordercy powiedzieli kogo zabili
Odpowiedz cytując