Wyświetl pojedynczy post
Sopranos
Senior Member

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 22:11
wolfy napisał(a):Wyświetl post
A co z świetnym sezonem Matusiaka w GKS BOT? No co, specu?
A no - nic. Zdarzyło się, czas pokazał, że to był przypadek.

Możemy tak długo, naprawdę, ale jak komuś wychodzi jeden dobry sezon, to powoływanie się na niego po latach świadczy o żenującej nieznajomości futbolowych realiów. Więc, specu, zanim zejdziemy na Hristovów, Svitliców czy inne Dolhy, może tak spuść trochę ciśnienia? Pesković to raczej słabszy bramkarz, do tego z bardzo nieciekawą historią. Takie są fakty jeżeli wziąć pod uwagę całą jego karierę, a nie tylko jeden sezon.
Po pierwsze mój post był kierowany do Markusa, nie zauważyłem żeby ktoś wywoływał Cię do tablicy. Po drugie jakbyś nie zauważył to nie oceniam Peskovicia (z grubsza zgadzam się z tym, co się tu pisze o nim), tylko odniosłem się do wybiórczej oceny Markusa, który pamięta tylko to, co chce pamiętać. Tylko tyle i aż tyle, mogłeś sobie darować wywodu.

PS. Mnie cieszy zmasowana krytyka ewentualnego transferu Peskovicia, bo im głośniej o niezadowoleniu kibiców, tym mniejsze szanse, że to wypali. Pewnie wielu z Was zauważyło, że w przeciwieństwie do Genkowa, Jaliensa i Meliksona klub nie ogłosił oficjalnie testów medycznych Peskovicia, więc być może sprawa jeszcze nie jest przesądzona.
Ostatnio edytowane przez Sopranos : 24.01.2011 o godz. 22:13.
Konrad Gołoś: Czasami potrzeba momentu, w którym trener naprawdę na ciebie postawi. Jeśli wiesz, że masz zaufanie trenera i kolegów, wtedy też się rozwijasz. Nabierasz pewności. Czasami jest tak, że młody zawodnik idąc do jakiegoś klubu po prostu traci pewność i trudno jest to odbudować.
Odpowiedz cytując