wolfy napisał(a):

A co z świetnym sezonem Matusiaka w GKS BOT? No co, specu?
A no - nic. Zdarzyło się, czas pokazał, że to był przypadek.
Możemy tak długo, naprawdę, ale jak komuś wychodzi jeden dobry sezon, to powoływanie się na niego po latach świadczy o żenującej nieznajomości futbolowych realiów. Więc, specu, zanim zejdziemy na Hristovów, Svitliców czy inne Dolhy, może tak spuść trochę ciśnienia? Pesković to raczej słabszy bramkarz, do tego z bardzo nieciekawą historią. Takie są fakty jeżeli wziąć pod uwagę całą jego karierę, a nie tylko jeden sezon.
|
Po pierwsze mój post był kierowany do Markusa, nie zauważyłem żeby ktoś wywoływał Cię do tablicy. Po drugie jakbyś nie zauważył to nie oceniam Peskovicia (z grubsza zgadzam się z tym, co się tu pisze o nim), tylko odniosłem się do wybiórczej oceny Markusa, który pamięta tylko to, co chce pamiętać. Tylko tyle i aż tyle, mogłeś sobie darować wywodu.
PS. Mnie cieszy zmasowana krytyka ewentualnego transferu Peskovicia, bo im głośniej o niezadowoleniu kibiców, tym mniejsze szanse, że to wypali. Pewnie wielu z Was zauważyło, że w przeciwieństwie do Genkowa, Jaliensa i Meliksona klub nie ogłosił oficjalnie testów medycznych Peskovicia, więc być może sprawa jeszcze nie jest przesądzona.