wolfy napisał(a):

|
Ja nie wiem, czy takie dziwne. To nie jest tak, że trzeba "dawać szansę" każdemu nawet wbrew własnych obserwacjom i zdrowemu rozsądkowi.
|
Wbrew zdrowemu rozsadkowi i wlasnym obserwacjom (zdecydowanej wiekszosci kibicow w Polsce) Pawelek w Wisle dostal ze 3-4 razy wiecej szans niz powinien.
Nie chodze na ME i nie jestem w stanie obiektywnie ocenic Milana.
wolfy napisał(a):

|
Maaskant dopomina się o bramkarza nie dlatego, że potrzebuje trzech na te kilkanaście meczy (to jest dyplomatyczne wyjaśnienie, w które mogą uwierzyć tylko ci ubożsi intelektualnie kibice),
|
To ja musze byc ubozszy ale moim zdaniem Wisla potrzebuje trzech bramkarzy w kadrze jak kazdy jeden klub na swiecie.
wolfy napisał(a):

|
ale raczej - ponieważ nie ma zamiaru nadstawiać czterech liter żeby sprawdzić, czy Jovanić naprawdę nie umie wyjść z bramki, czy tylko sobie jaja robił.
|
I dla mnie to jest odpowiedz (oczywiscie pomijajac problemy aklimatyzacje itp) dlaczego Jovanic nie bronil na jesieni, a bronil ograny w Ekstraklasie Pawelek.
wolfy napisał(a):

|
Osobiście stawiam, że opcja "Jovanić" w ogóle nie istnieje, a Kurto jako numer jeden to za duże ryzyko.
|
Jezeli ta opcja nie isnieje to dlaczego nie rozwiazano z nim kontraktu badz nie zostal sprzedany, rownoczesnie mozna bylo probowac podpisac Mariusza i szukac mu konkurenta.