Wyświetl pojedynczy post
kot
Senior Member

Od: 04.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 19:50
Nie dopuszczam nawet myśli, że hala Wisły mogłaby nie powstać zgodnie z planem i ustaleniami, podobnie, jak nie dopuszczam myśli o nieukończeniu stadionu, zgodnie z wielokrotnie już przesuniętym terminem.

Mam nadzieje, iż każdy, kto nazywa siebie kibicem Wisły, również takich możliwości, nie akceptuje wewnętrznie, a co za tym idzie, zewnętrznie będzie gotowy do upomnienia się o Wisłę razem i z osobna

Edit

Jeśli SKWK zechce tym razem, zebrać kibiców, których da się oczywiście zebrać w realu, to będzie tysiąckrotnie lepiej, niż uprzednio, gdy błąkali się protestujący samozwańcy internetowi, od biur Wisły, po biura UM czy RM. PvD - wszelkim wyjaśnieniom służe privem z atencją i szacunkiem, większym niż doświadczam osobiście. Czuję się pośród Wiślaków, jednym z tysięcznych głosów najwyżej, a na forum raczej mało mnie widać ostatnio. Nie traktuj niczego z mojej strony, jako cokolwiek przeciw komukolwiek. Nigdy nie działałem wbrew Wiśle i dla niej zamilczę, jeśli taka wola innych. Nie da się bowiem, robić czegokolwiek wbrew komukolwiek, chcąc łączyć , nie dzielić oczywiście. Czasami, możemy różnić się w ocenach, choć chcemy najprawdopodobniej, tego samego i widzimy te same realia wokól Wisły. Róbmy swoje i cieszmy się radością Wisły. Jeszcze tylko kilka ważnych spraw i można sobie powiedzieć - pas - czas na intensywność innych.
Ostatnio edytowane przez kot : 24.01.2011 o godz. 22:08.
Nie ma rzeczy niemożliwych.
Odpowiedz cytując