Wyświetl pojedynczy post
westersyl
Guest

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 19:50
W 100% zgadzam się z wolfym, gdyby Jovanić coś potrafił to nie byłoby w klubie takiego parcia na bramkarza przez trenera, woleliby pewnie ściągnąć jakiegoś lewego obrońce. Fakt jest jednak taki, Jovanić nie potrafi wyjść na kilka metrów z bramki aby zastopować prostopadłe podanie przeciwnika, nie mówię to to wychodzenie poza 16 lecz interwencje w polu karnym. Wychodzenie do dośrodkowań też sprawia mu spore kłopoty.

Przypominam, że trener przychodził do klubu nie znając żadnego z bramkarzy (ani Maria ani Jovy), nie mógł kierować się sympatiami, obrona też zupełnie nowa także rozprawki o tym, że Mario bardzie rozumiał się z defensywą też nie wchodzą w grę. Maaskant po prostu oceniał ich umiejętności i wybrał Pawełka mając na pewno ku temu podstawy. Jego słowa o tym że wybrał Maria bo jest bardziej doświadczony można rozbić o kant dupy bo według mnie nie chciał urazić gościa. Ja swojego zdania nie zmienię według mnie Jovanić to nieporozumienie.
Ja już byłby wstanie zaakceptować nawet tego Peskovica byle nie zostać z Milanem.

Jednak najbardziej wymowne są tu słowa Mariusza Pawełka, który na konferencji nic nie wspomniał o Milanie Jovanicu, z jego słów wyraźnie można odczytać sugestie, ze chce aby bronił Filp Kurto.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 24.01.2011 o godz. 20:01.
Odpowiedz cytując