Wyświetl pojedynczy post
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 19:20
wolfy napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem, czy takie dziwne. To nie jest tak, że trzeba "dawać szansę" każdemu nawet wbrew własnych obserwacjom i zdrowemu rozsądkowi. Maaskant dopomina się o bramkarza nie dlatego, że potrzebuje trzech na te kilkanaście meczy (to jest dyplomatyczne wyjaśnienie, w które mogą uwierzyć tylko ci ubożsi intelektualnie kibice), ale raczej - ponieważ nie ma zamiaru nadstawiać czterech liter żeby sprawdzić, czy Jovanić naprawdę nie umie wyjść z bramki, czy tylko sobie jaja robił.

Osobiście stawiam, że opcja "Jovanić" w ogóle nie istnieje, a Kurto jako numer jeden to za duże ryzyko.
To nie jest żadne dyplomatyczne tłumaczenie, bo jak komuś przytrafi się kontuzja lub kartki to niby kto będzie w kadrze meczowej? Zgodzę się natomiast że Kurto pierwszym bramkarzem na pewno nie będzie, ba wydaje mi się że go nawet na ławce nie będzie. I daruj sobie te teksty że w te słowa Maskaanta mogą uwierzyć tylko mniej inteligentni, bo o ile pamięć mnie nie myli to słowa Valckxa też wykpiwałeś i twierdziłeś że bajki opowiada. Zapewne jak Genkow podpisze kontrakt to pewnie będziesz czekał na zdjęcie z profilu czy czasem nie jest garbaty, bo przecież tylko taki napastnik mógłby do nas przyjsć, prawda?
Odpowiedz cytując