Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 24.01.2011, 15:58
Lucas.B napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli w ten sam sposób co my(niektórzy) myśli zarząd na czele z Cupiałem, że teraz nie ma bata - mistrzostwo polski jest nasze może się srogo zawieś, jakby nie było to tylko jak wcześniej zostało podkreślone łatanie dziur po letniej i zimowej wysprzedaży. Dlaczego taki Lech potrafi przeprowadzić momentalnie transfery a u nas wlecze się to jakbyśmy dopiero z początkiem tego roku przystąpili do działania - kolejna sprawa to funkcjonowanie skautingu - nie sądzę by tych zawodników, przez długi czas oglądano, tym samy zdając się na znajomości dyrektora sportowego - brak w naszym działaniu perspektywicznego myślenia, co razi po raz kolejny.
Co znowu Lech zrobił? Jakie momentalne transfery. Bo kto tam przyszedł do tej pory? Ten cały Vojo, chyba Wołąkiewicz z którym akurat była niekończąca się historia, możliwe że Murawski o którym od dwóch tygodni czytam że ma przyjść. To są te momentalne transfery? Nie mówiąć już że oni akurat powinni kończyć transfery bo do 1 lutego muszą zgłosić kadre na mecze Ligi Europejskiej a wcale nie są za bardzo do przodu z nami.

Skąd wniosek że nie byli przez długi czas oglądani? Układ gwiazd? Wróżenie z fusów?

Twoje gadanie przypomina mi pisanie na zasadzie "w dupie byłem, gó*** widziałem ale po narzekam tak dla zasady".
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując