snyrting napisał(a):

Taka postawa to nie zwykłe asekuranctwo, ale wynik wcześniejszych doświadczeń. Mieliśmy już wzmocnienia w drodze, w samolocie, na stacji benzynowej etc. Więc wolę poczekać na oficjalne potwierdzenie tych transferów.
Co do Peskovica - dwa lata temu został wybrany najlepszym zawodnikiem ligi portugalskiej w jakimś konkursie. Ale najlepszym zawodnikiem miesiąca grudnia, nie sezonu. To drobna różnica. Nie ma niestety żadnej gwarancji, że teraz wskoczy na ten sam poziom, skoro brakuje mu regularnych występów. Z drugiej strony - znamy go z występów na naszych krajowych boiskach, gdzie nie powalał na kolana. Ok, solidny ligowy poziom ale nic ponadto. Może się sprawdzi, może nie. Szału nie ma.
Mam więc nadzieję, że jest tak jak sugeruje kolega:
Przemas napisał(a):

mi się wydaje, że ten cały szum z Peskoviciem, że już testy przeszedł itp to zasłona dymna, a wręcz próba wpłynięcia na tego drugiego bramkarza o 'wyższych wymaganiach finansowych' z którym negocjują. Może być tak, że specjalnie puszczają do prasy informacje, że Peskovic jedna nogą w Wiśle żeby temu drugiemu powiedzieć 'albo bierzesz tyle ile Ci dajemy albo nie będziesz miał nic a my dobrego bramkarza już mamy'.
Mam nadzieje, że tak jest bo nie jestem zbytnio przekonany do tego Peskovicia.
|